In vederea procesului de angajare a lucratorilor din Vietnam, dorim sa va prezentam, pe scurt, pasii:

Primul pas: Avem nevoie ca Angajatorul/ Clientul sa furnizeze un set complet de documente precum: Cerere, Imputernicire, Contract de livrare a fortei de munca, Contract de angajare standard, copie legalizata dupa certificatul de inregistrare a Angajatorului/ Clientului, si Modificarile de cote angajati acceptati/oscilatiile de cote angajati acceptati  din partea Autoritatilor si/ sau o declaratie oficiala din partea Autoritatilor Responsabile de Munca ce ii permite Angajatorului/ Clientului sa primeasca si sa angajeze muncitori din Vietnam.

Al doilea pas: Imediat dupa primirea documentelor oficiale in original din partea Angajatorului/ Clientului, mergem la Ministerul Muncii si Ministerul Afacerilor Straine din Vietnam pentru atestarea documentelor direct de catre noi. In timp ce asteptam permisiunile din partea Autoritatilor din Vietnam, incepem recrutarea si colectarea candidatilor conform cererii Angajatorului/ Clientului.

Al treilea pas: Pentru toate cerintele de forta de munca calificata, am dori sa invitam o delegatie din partea Angajatorului/ Clientului in Vietnam pentru a efectua si controla testele practice alaturi de noi. Apoi delegatii Angajatorului/ Clientului vor selecta direct muncitorii calificati. In mod normal, dureaza 3 - 4 saptamani pentru a furniza intre 200 si 300 de muncitori pentru a sustine testul commercial.

Al patrulea pas: In termen de 3 saptamani dupa ce Angajatorul/ Clientul selecteaza candidatii potriviti, vom trimite catre Angajator/ Client toate documentele aferente candidatilor selectati pentru obtinerea permisului de munca (CV complet, copie dupa pasaport, poza, certificate de sanatate, calificarile si certificarile, cazier..).

Al cincilea pas: Dupa eleberarea permisului de munca, Angajatorul/ Clientul va trimite premisul de munca si dovada dreptului de cazare / sedere catre noi prin curier. In baza permisului de munca, vom depune cererea de viza, pentru interviurile cu Ambasada sau Consulatul Angajatorului/ Clientului in Vietnam. In timpul asteptarii primirii vizei din partea Ambasadei sau Consulatului Angajatorului/ Clientului din Vietnam, cerem intodeauna muncitorilor sa isi imbunatateasca abilitatile si sa invete si perfectioneze limba.

Pasul al saselea: Dupa primirea vizei stampilate si biletelor de avion din partea Angajatoruilui/ Clientului, trimitem muncitorii catre punctul de lucru al Agajatorului/ Clientului in maxim doua saptamani.

DETALII: PASUL I    – ANGAJATOR + SMART JOB SOLUTIONS

II  – SJS + PARTENERUL SJS din VIETNAM

III – ANGAJATORUL + SJS + PARTENERUL din VIETNAM

IV – SJS + PARTENERUL din VIETNAM

V  – ANGAJATORUL + SJS + PARTENERUL din VIETNAM

VI – ANGAJATORUL + SJS + PARTENERUL din VIETNAM

In vederea angajarii personalului din INDIA, personal IT, sunt aceeasi pasi cu mentiunea ca selectia va fi facuta pe baza CV si test online.

TOP